Lediga Arbeten på DLS

DLS-DETEKTIVER & LIVVAKTER i Malmö söker både kvinnor och män i alla åldrar till arbete över hela Sverige inom respektive Län.  

DLS-söker anställda SÅSOM:

Logo Emblem jpeg1.Account manager till våra team inom både nykund och befintlig kund. Vi söker dig som är verbal och trivs med att skapa nya kontakter samt erbjuder och ger ett bra service. DLS behöver MINST 2-anställda i varje LÄN i hela Sverige. DLS erbjuder alla ett spännande jobb med privata och företagare där internet är kontaktlänken till mest expansiva företagsverksamhet. Vi är ett härligt team som tillsammans skapar skön stämning på jobbet. Vi arbetar alla mot samma mål, att skapa stor framgång hos våra nöjda kunder. Utöver en marknadsmässig fast lön,  har du också en rörlig lönedel dvs. provistion.Account manager inspirerar och förbättrar våra kunders beslut att vidta åtgärder med EGNA konflikter, problem, tvistligheter, etc.. Du arbetar både via internet och personliga kontakter mot nya potentiella kunder i hela Sverige. DLS arbetar med de mest innovativa tjänster och utbildningar, där din fokus ligger på att utveckla nya kontakter och erbjuda lösningar som underlättar kundens vardag. DLS åtgärdar kundens konflikter, tvister, motgångar, etc. Som Account Manager på DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö, kommer du att ingå i ett professionellt team, där såväl rutinerade som nya anställda ingår under ledning av H. S. 

A.Du arbetar med kontaktförmedling mot nya/potentiella kunder i hela Sverige. 

B.Din uppgift är att identifiera och utläsa våra kunders behov samt erbjuda de allt från detektiv, livvakts, juridik tjänster till heltäckande utbildnings lösningar. 

C.Du har ett eget område och bär resultatansvar för arbete där du fokuserat dig för att uppnå uppsatta mål.  

Vem söker vi?

1.Vi söker dig som har ett brinnande intresse för arbete inom detektiv, livvakts, juridik tjänster samt vill arbeta med moderna utbildningar. 

2.Vi söker dig som kan erbjuda och ge en bra service för att skapa goda kund relationer med människor som vill bli anonyma och inte vill att deras problem eller konflikter avslöjas i Media både inom det privata och inom den offentliga sektor. 

3.Vi söker dig som tycker om att arbeta, är punktligt, resultatmedveten, kan arbeta med ett högt tempo, har stark psyke att arbeta med andras problem, och dig som vill framåt för att göra en karriär. Du måste först ge innan du kan kräva tillbaka. 

4.Vi söker dig som kanske inte arbetar idag men vill börja arbeta i ett serviceyrke där din kunds problem, konflikter, motgångar, etc. är i den första fokusen i arbetet. 

5.Vi söker dig som verbal och trivs med att skapa nya kontakter och hjälpa människor med olika problem samt har tålamod att lyssna och rådgiva.

6. Vi söker dig som vill arbeta och inte som vill ha bara anställning.

DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö inspirerar och hjälper människor för att förbättra sitt privatliv, sitt arbetsliv, tryggar företagsdriften, göra snabb överblick över problem och konflikter som belastar individens psyke, etc. Vi är Sveriges, Europas och världens mest besökta karriärsajt. Hela tiden vill förändra jobbsökandes inställning till arbete, inkomster och uppskattning av arbetsgivares erbjudande. DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö fortsätter att expandera och utveckla branschen, som skapades av Henryk Sanda. Förflyttningen till Internet fortsätter och många besökare vänder sig till DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö för att få hjälp. Mest DLS hemsida besöker alla de som vill strukturera om sitt liv och ta en del av vårt utbud av tjänster och utbildningar.  

DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö arbetar inom hela Sverige, Polen, Schweiz, Tyskland, inkl. Ryssland. Ålder och kön inte spelar roll. Dina inkomster är villkorat enlig din arbetsinsatts under första 6-månader får du 3.000,- kr i fastlön samt 20 % provition på sålda tjänster och utbildningar, därefter får du fast månadslön. 

Skicka in ditt CV till DLS-detektiver, livvakter, juridik i Malmö via e-mail eller post.

Välkommen. 

lediga-arbetenDLS-DETEKTIVER & LIVVAKTER i Malmö söker både kvinnor och män i alla åldrar till arbete över hela Sverige inom respektive Län.   DLS-söker anställda SÅSOM: 1.Account manager till våra team inom både nykund och befintlig kund. Vi söker dig som är verbal och trivs med att skapa nya kontakter samt erbjuder och ger ett bra service. DLS behöver MINST 2-anställda i varje LÄN i hela...Läs Mer
lediga-arbeten-se-012.Säljare till DLS nedan unika utbildningar såsom:  A.Kvinnans ansvar för kommande Generation. B.Hur skall jag: Tala sanningen - Ta emot sanningen–Erkänna sanningen.   C.Hur skall utföras kontroller på en utvald partners förflutna.  D.Kärlek eller endast Hormon rubbningar eller lurendrejeri. E.Familjens konflikter och Otrohets misstankar samt svek.  F.Företags...Läs Mer
lediga-arbeten-se-03I SVERIGE FINNS ARBETET men DET SAKNAS MÄNNISKOR som vill ARBETA. LÄS NOGA:  Vetenskapsmän har för längre sen fastställt, att människor som intensiv och ofta lyssnar på MUSIK, skadar minneshormon samt kroppsfunktionshormon. Människor som har skadat minneshormon, tappar minne, de har svårt med inlärningen, de har svårt att tänka och koncentrera sig i arbete i skolan,...Läs Mer