UTBILDNINGAR PÅ DLS-DETEKTIVER!

Logo Emblem jpeg

DLS erbjuder alla människor, förvaltningar, skolor, företag, sjukhuset, föräldrar, föreningar de nedan specificerade unika utbildningar som varje människa bpde kvinnor och män  behöver , för att komplettera sitt kunskap för att kunna samleva och samarbeta i samhället:

1–Kvinnans ansvar för kommande Generation PRIS - 12.000,- kr/per person för 2-dagar.Den utbildningen går ut på att lära tjejer, kvinnor, att välja rätt pappa och få information hur skall erhållas de rätta gener åt sina barn. Kunskapen ändrar kvinnors tänkande och den strukturera familjer och att få framgångsrika barn, mm.

2–Hur skall jag: Tala sanningen - Lyssna på sanningen–Erkänna sanningen.

PRIS: 12.000- kr/per person för 2-dagar.Den utbildningen går ut på att lära alla att förändra dvs. strukturera sitt eget personlighet och bygga framtiden inkl. samlevnad, samarbete,  mm, på sanningen och ärligheten.

3-Hur skall utföra kontroller på en utvald partners förflutna.

PRIS: 12.000,- kr/per person för 2-dagar . Den utbildningen går ut på att lära människor, att med DLS tjänster avslöja sanningen om den utvalda partners förflutna, som exempel: finns det dolda barn, fruar, förhållande eller vilka ärftliga sjukdomar finns i familjen, mm. Denna utbildningen har syfte för att bygga ett nytt förhållande på ärligheten inte på sexäventyr.

4-Kärlek eller endast Hormon rubbningar eller lurendrejeri.

PRIS: 12.000,- kr/per person för 2-dagar .Den utbildningen går ut på att lära människor hur de styrs av hormon rubbningar för att inte påverka tänkande som påverkar samlevnad, samarbete, ärligheten, etc.

5-Familjenskonflikter och Otrohets misstankar samt svek.

PRIS: 12.000,- kr/per person för 2-dagar . Den utbildningen går ut på att lära människor kontrollera sitt liv och förebygga olika misstankar som skapar konflikter, etc. Med DLS tjänster kommer du att eliminera misshandel, hämnd, dödlighet, lurendrejeri, mm.

6-Företags konflikter och anställdas bristande ansvar för företaget.

PRIS - 14.000,-kr/per person för 2-dagar. Den utbildning går ut på att lära anställda på företaget, att ta ansvar för sitt arbete och företags produktivitet inkl.  samarbete med medanställda, som ofta är avgörande och har betydelse för företagsinkomster, etc..

Många människor strävar, för att bli anställd  och inte för att ha arbetet, eftersom de vill bli anställda på en av Sveriges en av de två största företag som är: Socialen och Försäkringskassan. Utbildningen strukturerar anställdas personligheter samt påverkar dem i den positiv riktning till inställningen för egna och företags inkomster. Bidrag deformerar människor. När de arbetslösa äter FRUKOST kl.18.00, så anställda och företagare vid den tiden äter MIDDAG.

Detta bidragsberoende skapar lidande för alla, från barn till samlevnads partner, och övriga medmänniskor)

Den minsta antal deltagande måste vara 15-personer. DLS har utbildnings lärare. De moderna utbildningarna, är okända i Sverige och övriga EU. Bara DLS som erbjuder till allmänheten de unika utbildningarna. Utbildningarna görs i din hemstad efter att har erhållit 15-st. deltagande.

Anmälan skickas via e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Moderna tider behöver moderna utbildningar.

utbildningar-se-01 DLS erbjuder alla människor, förvaltningar, skolor, företag, sjukhuset, föräldrar, föreningar de nedan specificerade unika utbildningar som varje människa bpde kvinnor och män  behöver , för att komplettera sitt kunskap för att kunna samleva och samarbeta i samhället: 1–Kvinnans ansvar för kommande Generation. ...Läs Mer
utbildningar-se-02DLS - Detektiver, livvakter, juridik i Malmö inför i nya utbildningar i Sverige för att strukturera och hjälpa ungdomars problem med sina föräldrar:  Uppfostran, olydnad, utbildning samt medverkan för familjens bästa Anpassning och kompromisser efter omgivningens krav Uppträdande, respekt och brist på ansvar för omgivningen Personliga konflikter och obalans som härstammar från...Läs Mer
utbildningar-se-03Vetenskapsmän har för länge sedan fastställt att människor som lyssnar intensivt och ofta på hög musikvolym, skadar hörsel, minneshormorsamt delvis funktionshormor. De människor som har skadat minneshormorna förlorar ofta minnet, de har svårt med inlärning, de har svårt att växla sitt tänkande, de kan inte koppla av, de blir lätt irriterade, de har svårt att sova och att vakna, deras hjärna...Läs Mer